X Factor yarışmacısı Ferah Zeydan'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor

X Factor Star Işığı yarışma programıyla adını duyuran Ferah Zeydan'ın inanılmaz değişimi görenleri şaşkına çevirdi. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 152 kilodan 82 kiloya düşerek 70 kilo zayıflayan Ferah Zeydan'ı görenler tanıyamıyor. Sinan Akçıl ile birlikte yaptığı düetlerle hatırlanan ve geniş kitlelerce tanınan güçlü sesin büyük değişimi görenleri hayrete düşürüyor. Zeydan'ın son halini gören hayranları genç şarkıcı için adeta bambaşka biri oldu yorumlarını yapmaktan kendini alamıyor. Genç şarkıcının ''Hayat benim için tekrar başladı'' sözleri ise yeni görünümünden memnun olduğunu kanıtlar nitelikte oldu.

X Factor Star Işığı yarışmasınının güçlü sesi olarak hafızalara kazınan Ferah Zeydan geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası büyük bir değişim geçirdi. Yeni görüntüsü ile bambaşka biri olan 1994 doğumlu şarkıcı, "Hayat benim için tekrar başladı" sözleriyle yeni halinden memnun olduğunu belirtti.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU, GÖRENLER TANIYAMADI

Bir döneme damga vuran yarışmada Sinan Akçıl ile söylediği şarkılarla özellikle de 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' düetleriyle büyük beğeni toplayan Ferah Zeydan, 152 kilodan 82 kiloya düştü. Geçirdiği mide ameliyatı ile 70 kilo veren genç şarkıcı yeni haliyle sosyal medyada büyük ilgi gördü. Verdiği kilolarla gündem olan ismi görenler gözlerine inanamadı.

Son hali ile sosyal medyada adından söz ettiren Zeydan'ın hayranları, büyük değişim karşısında adeta hayrete düştü.

5 yıl önce girdiği mide küçültme ameliyatı sayesinde kilo veren genç şarkıcı aynaya baktıkça gördüğünün kendisi olduğuna inanamadığını ve hedefinin 70 kilonun altına düşmek olduğunu belirtti.

HAYAT TEKRAR BAŞLADI

Ferah Zeydan kilo verme kararı ve süreci hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Yarışma programının ardından kilolarımdan bahsedildi ama ben bunu asla kafama takmadım. 156 kiloya ulaştığımda artık müdahale etmem gerektiğine karar verdim ve mide küçültme ameliyatı oldum. Doktorum Erdal Cücük sayesinde ameliyatım başarılı geçti. 156 kilodan 88 kiloya düştüm. Çok mutluyum, hayat benim için tekrar başladı. İçimden başka bir insan çıktı. Kilo verme sürecim kontrollü şekilde devam ediyor. Hedefim 70 kilonun altına düşmek. İleride daha fit ve sağlıklı bir görüntüye sahip olacağım. Ameliyatın ardından çok büyük değişim yaşadım. Ben bile artık kendimi tanıyamıyorum. Sevenlerim beni gördüğünde tanımakta zorluk çekiyor. Sevenlerim güzel yorumları beni çok mutlu etti. Onlar benim kilo halimi de zayıf halimi de sevdiler. Ama birçok insan da beni tanıyamıyor. 68 kilo verdim. İnşallah şarkılarla gündeme yeni halimle geleceğim

ALBÜM MÜJDESİ

Sokak müziği ile müzik hayatına başladığını dile getiren Zeydan, salgın nedeniyle sahne performansına İstanbul'da devam edeceğini belirtti. "Katıldığım bir yarışma programında sesimi Türkiye ile tanıştırdım. Sonrasında Sinan Akçıl bana el uzattı. Şimdilerde Emre Aydın ile çok güzel projeler yapıyoruz" diyen Zerdan, sanatçı Emre Aydın ile albüm çalışması yapacaklarını hayranlarına müjdeledi.