Will Smith'e Netflix'ten veto... Filmi askıya alındı

Oscar Töreni'nde Chris Rock'a tokat atması ile gündeme bomba gibi düşen Will Smith, Netflix'ten veto yedi. Netflix, Will Smith'in başrol olarak yer alacağı ''Fast and Loose'' filminin projesini rafa kaldırdı.

Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, Oscar Töreni'nde sunucu Chris Rock'a eşinin hastalığı nedeniyle kazıttığı saçları ile dalga geçmesinin ardından attığı tokatla gündeme geldi. Ünlü aktör, yaşananların ardından 'Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa ettiğini açıklamıştı. Uzunca bir süre gündemde kalan Will Smith, özür dilese de bir veto da Netflix'ten geldi.

Hollywood Reporter'ın haberine göre; Netflix'in başrolde Will Smith'in rol almasını planladığı "Fast and Loose" filmi projesiyle ilgili karışıklık, Oscar Ödül Töreni'nden bir hafta önce yaşanmıştı.

NETFLIX WILL SMITH'İN FİLMİNİ RAFA KALDIRDI

Yönetmen David Leitch'in projeden ayrılmasından sonra Netflix, acil yönetmen arayışındaydı. Bu sırada ünlü oyuncunun Oscar töreninde eşinin rahatsızlığıyla ilgili şaka yapan sunucuya tokat attığı olay yaşandı. Netflix'in olayın ardından Smith'in film projesini rafa kaldırdığı öğrenildi.