Will Smith, Chris Rock krizi sonrası yeni filmine başlıyor!

Oscar'da Chris Rock'a attığı tokatla gündem olan Will Smith, yeni projelere başlıyor. Ünlü aktör, bir romandan uyarlanacak olan yeni filminde bir askeri oynayacak.

Will Smith 94. Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat atmış ve bu olay büyük yankı uyandırmıştı. Will Smith tokat olayının ardından yaptığı açıklamada, "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" demişti. Smith, "Bu nedenle akademiyi bıraktığını ve kurulun uygun göreceği diğer cezaları da kabul edeceğini" ifade etmişti.

Üzerinden geçen zaman sonrası Will Smith'e rol teklifleri gelmeye devam ediyor. NTV'de yer alan habere göre; Oscar ödüllü oyuncunun yeni rolü açıklandı. Smith, "Sugar Bandits" adlı gerilim türündeki filmde rol alacak.

Chuck Hogan'ın "Devils in Exile" kitabından uyarlanacak olan filmde Smith; Irak'ta savaşmış ve eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri oynayacak.