Wanda Nara kimdir, Icardi ile ayrıldı mı? Wanda Nara kaç yaşında, eski eşi kim, nereli?

Icardi'nin Galatasaray'a gelmesiyle de Türk basınında oldukça fazla yer almaya başlayan Wanda Nara magazin gündemine damgasını vurdu. Instagram'da 15 milyona yakın takipçisi bulunan fenomen isim eşi Icardi'den ayrıldığını açıkladı. ''Wanda Nara ile Icardi neden ayrıldı?'' sorusu da bu olayın üzerine araştırılmaya başlandı. Peki, Wanda Nara kimdir, eski eşi kim, kaç çocuğu var?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi ile 2014 yılında dünya evine giren Wanda Nara ayrıldı. Spor basınında ve magazin dünyasında oldukça popüler bir isim olan Nara yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Ayrılığı sosyal medyadan duyuran Nara konuyla ilgili fazla ayrıntı paylaşmadı. Peki, Wanda Nara ile Icardi neden ayrıldı? Wanda Nara kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

WANDA NARA İLE ICARDI NEDEN AYRILDI?

Wanda Nara ile Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi yollarını ayırdı. Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran Nara, "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim" dedi.

Wanda Nara, 2021'in son aylarında da kendisini aldattığı gerekçesiyle Icardi'den ayrıldığını açıklamış ancak Arjantinli yıldızın özür dilemesinin ardından iki isim barışmıştı.

WANDA NARA KİMDİR?

Wanda, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantinde dünyaya geldi. Icardi'nin menajerliğini yapmaya başlamadan önce aktris, model ve şovmen olarak bilinen Wanda Nara, Lübnan asıllıdır ve küçük kız kardeşi Zaira Nara da aynı zamanda modellik ve oyunculuk yapmaktadır.

Instagramda 14.9 Milyon takipçisi bulunan Wanda Nara'nın 'Wanda Cosmetics' isimli bir markası vardır. 2005-2013 yılları arasında Arjantin'de çeşitli dizilerde ve televizyon programlarında rol almıştır.

2008'den 2013'e kadar Maxi Lopez ile evli olan Wanda Nara, 2014'te Icardi ile evlenmiştir ve aşkları tüm dünya tarafından ilgiyle takip edilip gündem olmuştur çünkü aşklarının sebep olduğu bir dizi kaos bulunmaktadır.

WANDA NARA ESKİ EŞİ KİM?

Wanda Nara 2008 ile 2013 yılları arasında futbolcu Maxi Lopez ile evliydi.