Volkan Severcan: ''Cihan Ünal'ın yumruğu kendime getirdi''

Volkan Severcan konuk olarak geldiği Dur Bi' Dinle programında Cihan Ünal hakkında itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, Cihan Ünal'dan yıllar önce bir yumruk yediğini ve bu yumruğun kendisine iyi geldiğini söyledi.

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan, YouTube'de yayınlanan Armağan Çağlayan'ın "Dur Bi Dinle" adlı programına konuk oldu. Volkan Severcan burada kendisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 1989 yılında oyun orkestralarında müzisyen olarak yer aldığını belirten oyuncu, bu dönemde yer aldığı Evita müzikaliyle ilgili Cihan Ünal ile yaşadıkları bir anısını şu sözlerle anlattı:

"Müzikalle turnedeydik. İzmir'deyken paramız ödenmedi. Önder Bali'ye gittik, 'Paranızı almazsanız bu akşam sahneye çıkmayın' dedi. Dışarıda 5 bin kişi bizi izlemek için bekliyordu. Buna rağmen kuliste hazırlanmadığımızı gören ekip, neler olduğunu sordu. Bir anda Önder Bali içeri girdi, 'Çocuklar bu akşam sahnede benim için çalıyorsunuz' dedi."

"Ev arkadaşım Uzay Heparı da sinirlenip 'Önder ağabey, gel benim eve senin için müzik yapayım' diyerek oradan çekip gitti. Sonra biz oyuna çıktık. Bitiminde 'Evita'nın başındaki Cihan Ünal'ın odasına gidip 'Orkestra olarak işi bıraktık' diyerek notalarımı verdim. Cihan Ünal da bana bir çaktı, yere uçtum. Herkes birbirine girdi. Olay meydan muharebesine döndü. 1989 yılından sonra sadece oyunculuk yapmaya başladım. Müzik aletlerimi evde bıraktım. Cihan Ünal'ı çok severim. O yumruk beni kendime getirdi."