Volkan Konak ekranlara geri dönüyor! İşte Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yayın tarihi

Kuzeyin Oğlu lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Volkan Konak yeni programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Poll Production ve Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yayın tarihi belli oldu. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, her Cuma saat 20.00'da Star ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Konak televizyon ekranlarına geri dönüyor. Birçok ünlü ismin konuk edileceği Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının yayın tarihi belli oldu. Volkan Konak'ın sunumuyla başlayacak program her cuma saat 20.00'de Star Tv'de izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerle, eğlenceye ve müziğe doyacağınız 'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak', Star ekranlarında başlıyor.

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, uzun süren suskunluğunu bozuyor ve yeniden sevenleriyle buluşuyor. 'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak', çok özel konukları ve unutulmaz bölümleriyle Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olacak.