Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ulaşamadığı Hatay'daki yakınları için yardım çağrısı yaptı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, deprem bölgesi Hatay'da bulunan yakınlarına ulaşamadığını açıkladı. Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem tam 10 ilde hissedildi. 1498 can kaybının yaşandığı, 8533 yaralının bulunduğu deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye illerinde de hissedildi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, deprem bölgesinde bulunan yakınlarına ulaşamadığını açıkladı. Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

"YAKINLARIMIZA ULAŞAMIYORUZ, BİZ İYİYİZ"

Demirel, "Hatay Antis Yapı Rönesans Rezidans ile ilgisi bilgisi olan var mı?" dedi. Kendilerinin durumunun iyi olduğunu ancak yakınlarına ulaşamadıklarını söyleyen Demirel, bir paylaşım daha yaparak "Farklı Yaşam Rende Sitesi yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Bilen var mı? Lütfen sadece bilgisi olanlar mesaj atsın! Biz iyiyiz. Lütfen sadece bilgisi olanlar!" ifadelerini kullandı.