Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ilk kez açıkladı: Ona yeniden aşık olma sebebim...

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin programının bu haftaki konuğu oldu. Volkan Demirel'e yeniden aşık olma nedenini anlatan Zeynep Sever Demirel, ''Volkan'ın Hatayspor'u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim'' şeklinde konuştu.

2010 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Sever ile Volkan Demirel magazin basınının yakından takip ettiği isimler arasında yerini alıyor. Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eşiyle zıt karakterlere sahip oluğunu söyleyen Sever, "Biz Volkan'la çok zıt karakterde iki insanız, depreme kadar da çok daha zıt karakterde iki insandık. Volkan maddeseldir, ben maneviyimdir... Volkan çok konfor düşkünüdür, ben daha yeniliklere açık bir tipimdir, onun için konforumdan vazgeçebilirim. O mesela lüks sever ben daha her şeye açık bir tipimdir.

Onun depremden sonraki o manevi duruşu, Hatayspor'u bırakmaması, hayalinde olan kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen, bir an bile düşünmeyip 'Hayır ben Hatay'la devam edeceğim' demesi benim için yeniden aşık olma sebebi... Bu depremden önce yoktu, deprem bizim hayatımıza o yönden de dokundu."