Voleybolcu Tuğba Şenoğlu paylaşımlarıyla sosyal medyayı yaktı geçti! Takipçilerini büyüledi

Vakıfbank Spor Kulübü'nde yer alan ünlü voleybolcu Tuğba Şenoğlu, kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Tuğba Şenoğlu, paylaşımları ile takipçilerinden tam not aldı. Şenoğlu'nun paylaşımlarını gören takipçileri adeta mest oldu.

10 yaşında voleybol oynamaya başlayan ve şimdilerde Vakıfbank Spor Kulübü'nün formasını giyen Tuğba Şenoğlu, başarılı kariyeri ile adından söz ettiriyor.

Instagram'da 360 binden fazla takipçisi olan Tuğba Şenoğlu, hayatından kareleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü voleybolcu Tuğba Şenoğlu, doğal güzelliğiyle takipçilerinden tam puan aldı.

Tuğba Şenoğlu, Vakıfbank Spor Kulübü'nün yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş ve Yeşilyurt'ta forma giydi. 1998 yılında Tarsus'ta dünyaya gelen Tuğba Şenoğlu, Türkiye Kadın Milli voleybol takımındaki başarılarıyla ününe ün kattı.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü voleybolcu, paylaşımları ile takipçilerini büyülüyor. İşte Tuğba Şenoğlu'nun sosyal medyayı sallayan pozları;