VJ Bülent'ten dikkat çeken açıklama

90'lı yıllara damga vuran hem VJ'lik hem de oyunculuk yapan Bülent Çarıkçı, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ''8 aydır yastayım'' diyen Çarıkçı, ''Twitter'da tavada yapılan kek tarifim meşhur oldu. Tarifi dostum Uhde Seçil'den öğrendim. Annemi kaybettikten sonra asla Yemek pişirmiyorum. Annemden sonra hayata küstüm ve kırgınım. Şu an yas sürecindeyim.'' ifadelerini kullandı.

Ayrılsak da Beraberiz dizisinde hayat verdiği "Laptop Recai" karakteri ile gönüllere taht kurmuş olan 90'ların en VJ'lerinden Bülent Çarıkçı, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Annesinin vefatı ile zor zamanlar yaşadığını ifade eden Bülent Çarıkçı, şunları söyledi:

"ŞU AN YAS SÜRECİNDEYİM"

"Twitter'da tavada yapılan kek tarifim meşhur oldu. Tarifi dostum Uhde Seçil'den öğrendim. Annemi kaybettikten sonra asla Yemek pişirmiyorum. Annemden sonra hayata küstüm ve kırgınım. Şu an yas sürecindeyim. Twitter'dan hiç tanımadığım sanatçılar bana baş sağlığı diledi. Demek Türkiye'de başıma bir şey gelse ve bir evin kapısını çalsam sanırım aç kalmayabilirim. Sanırım beni davet ederler. Sevilmişim ben o dönem.

"TELEFONDA O AĞLADI, BEN AĞLADIM"

Yıldız Tilbe ile arkadaşlığımız bir hayranı olarak başladı. Sonunda Kuruçeşme'deki evine gittim. Yıldız da beni kırmadı, 'Japon Bülent mi, hemen girsin içeri' dedi. Anneciğimi kaybettikten sonra ilk arayanlardan biriydi. Kolay kolay duygularını göstermeyen biridir. Beni aradı ve 'Ağla, ağlamazsan gönlüm kalır, için rahatlar' dedi. Telefonda o ağladı, ben ağladım. 8 ay oldu annemi kaybedeli. Annemi kaybedince tüm hayat durdu."