Victoria Beckham David Beckham'ın paylaştığı romantik fotoğrafı tiye aldı

David Beckham sosyal medya hesabından eşi Victoria Beckham ile çekildiği romantik bir karesini paylaştı. Victoria Beckham eşi David Beckham'ın paylaştığı fotoğraftaki filtreyi görünce alay etti.

25 yıllık evlilikleri ile adından söz ettiren dünyaca ünlü çift Victoria Beckham ile David Beckham, çocukları olmadan baş başa Fransa'ya romantik bir tatile gitti. Üzüm bağının içinde kurulan sofrada akşam yemeği yiyen David Beckham, moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'la gün batımı fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

David Beckham'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta Victoria Beckham'ın dikkatini çeken, fotoğraf filtresi seçimi oldu. Fotoğrafta Victoria'nın kendine özgü koyu kahverengi saçlarının tepesinde belirgin bir kızılımsı ton vardı.

Eşinin paylaşımında kullandığı filtre dikkatini çeken Victoria Beckham, yorum yapmaktan geri durmadı. Koyu kahverengi saçları kızıl görünen ünlü modacı eşini tiye aldı.

Victoria Beckham, eskiden üyesi olduğu Spice Girls müzik grubunun 'Ginger' (Kızıl Saçlı) lakaplı üyesi Geri Halliwell'e benzediğini ima ederek eşi David'e esprili bir yorum yazdı: "Ne? Saçlarım, neden kızıl? Hangi filtre bu David?"