Victor Wembanyama ile fotoğraf çekilmek isteyen Britney Spears'a koruma tokadı

Olayların kadını dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears bir mekanda NBA oyuncusu Victor Wembanyama ile fotoğraf çekilmek istedi. Basketbolcunun sırtına dokunan Britney Spears, Victor Wembanyama'nın korumasından tokat yedi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, Las Vegas'ta yer alan ve ünlü isimlerin adeta akın ettiği bir restoranda NBA oyuncusu Victor Wembanyama'yı görünce fotoğraf çekilmek istedi. Victor Wembanyama'nın dikkatini çekmek isteyen Britney Spears, oyuncunun "sırtına ve omzuna dokununca" güvenlik ekibinden birinden tokat yedi.

Ertesi gün bir basın toplantısı düzenleyen Wembanyama, Spears'ın kalabalıkta kendisini arkasından çektiğini söyledi.

ŞARKICIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Spears, bu sözler üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. "Oyuncunun, 'beni arkamdan çekti' şeklindeki ifadesinin farkındayım, fakat ben sadece omzuna dokundum. Bunun üzerine güvenlik görevlisi kalabalığın önünde arkasına bakmadan yüzüme ters bir yumruk attı.

Beni yere düşürdü ve gözlüklerimin yüzümden düşmesine neden oldu. Her zaman insanlar tarafından kuşatılırım. O gece de en az 20 kişilik bir hayran grubu tarafından kuşatıldım, fakat güvenlik ekibim hiçbirine vurmadı."