Vereceği ödül dudak uçuklattı! Lady Gaga kaçırılan köpeklerini arıyor…

ABD'li ünlü sanatçı Lady Gaga'nın Fransız bulduğu cinsi köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevli silahla buruldu. Saldırıda yaralanan adam, Lady Gaga'nın 3 kepeğini gezdiriyordu. Köpeklerden biri kaçmayı başardı ancak ikisi silahlı saldırganlar tarafından kaçırıldı. Gaga, köpeklerini bulan kişiye 500 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.

Los Angeles'ta Lady Gaga'nın köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevli Ryan Fischer, bir şüphelinin yarı otomatik silahını ateşlemesi sonucu yaralandı. Genç adam olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Gerçek adı Stefani Germanotta olan ancak Lady Gaga ismini kullanan sanatçı, Koji ve Gustav adındaki çalınan iki köpeğini geri getireceklere 500 bin dolar ödül vereceğini açıkladı.

Olay sırasında kaçan üçüncü köpek Miss Asia, daha sonra polis tarafından bulundu. Yönetmen Ridley Scott'ın Gucci ile ilgili filminin çekimleri için Roma'da bulunan Lady Gaga'nın basın temsilcisi, köpeklerin nerede olduğunu bilenlerin kendisiyle temasa geçmesini istedi.

Lady Gaga, köpeklerine düşkünlüğü ile biliniyor.