Verdiği kilolarla bambaşka biri olan 7 ünlü oyuncu

Sektörde aşırı kilolarıyla bilinen birçok ünlü isim sağlıklarını ön plana alarak zayıflamayı tercih etmişlerdi. Bu isimler görünümlerinde elde ettikleri değişimlerle kariyerlerinde de büyük bir dönüşüm yaşadılar. Verdiği kilolarla bambaşka biri olan 7 ünlü oyuncuyu derledik.

Sanat camiasından birçok ünlü isim geçmişte sahip oldukları aşırı kilolarla bilinmekteydiler. Bu yönlerinden ötürü genelde yan ya da esas ismin komik kankası vb. rollerle kamera karşısına geçen bu isimler, verdikleri kilolar sonrası jön ve jöndam olmaya başlamış, ekranda bıraktıkları imajı baştan aşağı değiştirmişlerdi.

Verdiği kilolarla adeta bambaşka birisi olan 10 ünlü oyuncu listesinde şu isimler yer almaktadır:

1 - PELİN ÖZTEKİN

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, kamera karşısına ilk kez çıktığı Hayat Bilgisi ve Çok Güzel Hareketler'de aşırı kilolarıyla dikkat çekiyordu. Zayıflayan ve incecik olan Öztekin, artık oyunculukta da ana karakterleri oynamaya başladı.

2 - ESİN GÜNDOĞDU

Oyuncu Esin Gündoğdu, Yeni Gelin dizisiyle tanınıp ünlenmişti. 60 kilo birden veren oyuncu incecik biri oldu.

3 - BÜŞRA PEKİN

Çok Güzel Hareketler ve sonraki projelerinde hep kilolu haliyle yer alan oyuncu Büşra Pekin, son yıllarda imajında yeniliğe gitti. Saçlarının rengini de değiştiren oyuncu, yeni bir Büşra Pekin oldu.

4 - URAZ KAYGILAROĞLU

Oyunculuğa başladığı ilk günden bu yana hep aşırı kilolarıyla ekranda olan Kaygılaroğlu çoğunlukla yan ve yardımcı rollerde yer alıyordu. Zayıflamaya başlamasıyla birlikte artık jön rollerinde yer almaya başlar oldu. Ve kendisine yepyeni bir imaj çizdi.

5 - ÜMİT ERDİM

Hayat Bilgisi dizisiyle şöhreti elde eden Selena ve yer aldığı diğer projelerde aşırı kilolu haliyle rol alan oyuncu, evin komik karakteri olarak projelerde rol alıyordu. Zayıflayan Erdim, imajında yaptığı değişikliği mesleğinde de yaptı ve co-pilotluk alanında ilerlemeye başladı.

6 - GÜLÇİN HATIHAN

Gülçin Hatıhan oyunculuk kariyerinin bir döneminde kilo almaya başlamıştı. Bu durumu uzun tutmayan oyuncu, yeniden eski görüntüsüne kavuşmaya başladı.

7 - ŞEYLA HALİS

Cennet Mahallesi'nin Menekşe'si olarak tanınan oyuncu Şeyla Halis, aşırı kilolarıyla konservatuvar yıllarını geçirmişti. Zayıflayan oyuncu, mesleğinde şarkıcılığa da yönelim gösterdi.