Ve son sözü söyledi! Kardeşlerim'de gözyaşlarını şarıl şarıl akıtacak ayrılık kararı!

Kardeşlerim'de gözyaşlarını şarıl şarıl akıtacak ayrılık kararı! Son sözünü söyledi. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kardeşlerim dizisinde bomba bir ayrılık yaşandı. İlk olarak Halit Özgür Sarı'nın veda ettiği diziden Eren Ören de ayrıldı. Gelen son bilgilere göre, ünlü oyuncunun gelecek sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş isimli dizide izleyici karşısına çıkacağı bilgisi paylaşıldı.


İki sezonluk macerasında atv ekranlarında reyting sıralamasında hep üst sıralarda yer alan Kardeşlerim dizisinde bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Kaan karakteriyle karşımıza çıkan Eren Ören'in yeni projesiyle kamera karşısına çıkacak. Kardeşlerim dizisinden ayrılan ünlü oyuncunun yeni projesi Özgü Kaya'nın başrolünde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi oldu. Eren Ören dizinin ikinci sezonunda Mustafa Korman isimli dikkat çeken bir karakterle izleyici karşısında olacak. Son gelişmelere göre, ünlü oyuncunun askerlik sonrası sete çıkacağı bilgisi verildi.

HER ŞEY NETLEŞTİ

Kardeşlerim dizisinde Kaan karakteriyle karşımıza çıkan Eren Ören'in yeni adresi açıklığa kavuştu.

YENİ DİZİSİ NE OLACAK?

Ünlü oyuncunun yeni projesi Özgü Kaya'nın başrolünde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi oldu.

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran yeni anlaşmasını imzaladı! Marka yüzü oldu

KARAKTERİN ADI DA DUYURULDU

Eren Ören dizinin ikinci sezonunda Mustafa Korman isimli dikkat çeken bir karakterle izleyici karşısında olacak.

Gelen bilgilere göre, ünlü oyuncunun askerlik sonrası sete çıkacağı öğrenildi.

EREN ÖNER KİMDİR?

Eren Ören, 20 Ekim 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafı Giresunlu, baba tarafı İzmitli olan Ören, Bahçeşehir Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kaan karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Gelecek sezon Üç Kız Kardeş dizisinde rol alacak.