Ve Burcu Özberk'ten iddialı çıkış! ''Zamanında yolumuza taş koydular''

Güzel oyuncu Burcu Özberk iddiaları sözleriyle gündeme geldi! Romantik komedi dizileriyle iyi bir çıkış yakalayan oyuncu yeninden ekranlarda. Aşk Mantık İntikam dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu ilk kez Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan ve İbrahim Paşa'nın kızı Huricihan Sultanı canlandırmış ve büyük çıkış elde etmiştir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan başarılı oyuncu duygu dolu anların takipçileri ile paylaştı.

Burcu Özberk üniversiteden mezun oldu! Bu anlamlı ve duygu dolu anları Instagram hesabından paylaştı. Üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nden mezun oldu. Başarılı isim sosyal medyadan "Geç gelen mezuniyet. Zamanında yolumuza taş koydular ama bugün çiçeklerle, alkışlanarak mezun oldum" ifadelerine yer verdi.

"YOLUMUZA TAŞ KOYDULAR"

32 yaşındaki oyuncu, kep atma anlarını sosyal medya hesabından, "Geç gelen mezuniyet. Zamanında yolumuza taş koydular ama çiçeklerle alkışlanarak mezun oldum bugün" notuyla paylaştı.

Özberk daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti: "Üniversite okurken çalışmaya başladım ve diplomamı alabilmek hep hayalimdi. Bir hayalim daha gerçekleşti"