Ve beklenen oluyor! Ben Bu Cihana Sığmazam'dan dizi dünyasını sallayacak hamle!

Oktay Kaynarca'nın yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak kabul edilen projesi Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili heyecanlandıran bir haber geldi. Afiş ve kanal tanıtım çekimleri dün yapılan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın merakla beklenen ilk tanıtımı, bu akşam itibariyle yayında olacak. Oktay Kaynarca dizinin aynı zamanda yapımcısı ve hikaye yazarı.

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından yepyeni bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sefer hem hikaye yazarı hem yapımcı hem de başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sebebi ile kırgın olan seyircisini geri kazanmayı hedefliyor. Yeni sezonun en merak edilen işlerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin afiş ve kanal tanıtım çekimleri dün yapıldı. Teaseri ise ilk kez bu akşam seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin kadrosunda Ebru Özkan Saban, Pelin Akil Altan, Işıl Yücesoy ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimler ana kadroda yer alıyorlar.

Ziya Kürküt, Kerem Kupacı ve Ragıp Savaş gibi isimler de dizide rol alan diğer oyuncular arasında yer alıyorlar.