Vasilik açıklaması sonrası Britney Spears'in annesinden tepki

Britney Spears'in 13 yıllık vasiliğinin sona ermesinin ardından eleştirilerin hedefi olan anne Lyne Spears, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. Britney Spears'in avukatı ise geçtiğimiz 13 yılın araştırılacağını söyledi.

Britney Spears'in, babası Jamie Spears'ın hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesini istemesi sonucu hayranları, şarkıcının annesini hedef aldı. Habertürk'te yer alan habere göre; dava sürecinde kızını yeteri derece savunmadığı söylenen Lyne Spears, kendisini eleştirenlere "Kesin artık!" diye yanıt verdi.

BABA SPEARS'TEN MAHKEMEYE DİLEKÇE

Britney Spears'in babası Jamie Spears, vasiliğinin askıya alınması amacıyla açılan davada mahkemeye kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını bildirdi ve bir dilekçe verdi. Dilekçede vasilikten alınması için herhangi bir neden bulunmadığını fakat Spears'in malvarlığının adli denetimi gibi bekleyen birkaç konunun çözüme kavuşması sonrası vasilikten ayrılacağını belirtti.

Britney Spears'in avukatı Matthew Rosengart ise, "Bay Spears'in kızının üzerinden milyonlarca dolar kazandığı geçtiğimiz 13 yılı soruşturmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.