Vahap Küçük kimdir? Vahap Küçük neden vefat etti?

Vahap Küçük'ün vefat etmesi üzerine vatandaşlar konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. 2014 yılında AK Parti'den Malatya Doğanşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vahap Küçük'ün neden vefat ettiği merak ediliyor. Malatya doğumlu Vahap Küçük'ün biyografisi haberimizde.

Vahap Küçük’ün hayatı hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Vahap Küçük'ün kim olduğunu merak ediyor.  Vahap Küçük’ün 2 haftadır rahatsız olduğu bilgisi paylaşıldı. AK Parti, Malatya Doğanşehir Belediye Başkanlığı görevini 2014 yılından beri yürüten Vahap Küçük, kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi ediliyordu.

VAHAP KÜÇÜK KİMDİR?

1942 yılından Malatya’da doğan Vahap Küçük, evli ve 9 çocuk babasıydı. İlkokulu Elmalı'da, ortaöğretimi ise Doğanşehir'de tamamladı. Uzun bir süre çiftçilik ve hayvancılık ile uğraştı.

1968 yılında Doğanşehir’e yerleşerek, burada ticaret ve hayvancılıkla uğraştı. 1972 yılında Milli Selamet Partisi’nin Doğanşehir’deki kuruculuğunu gerçekleştirdi ve ilçe başkanlığı görevini üstlendi. 1983 yılında Turgut Özal ile birlikte ANAP’ın kuruluşunda yer alarak, Doğanşehir ilçe teşkilatını kurdu ve ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Turgut Özal’ın yaşamını yitirmesiyle bu görevi sona erdi. 1984 yılında Doğanşehir Tavşantepe civarına çiftlik kurarak ticaret ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. 1985 yılında çocukları ile birlikte tekstil sektörüne faaliyete başladı. 2001 yılında AK Parti’nin kurulmasıyla ilçe teşkilatını oluşturarak ilçe başkanlığı görevini yerine getirdi.

2014 yılından beri AK PARTİ Malatya Doğanşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün babası olan Vahap Küçük, 2014'den bu yana AK Parti'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu. Küçük evli ve 9 çocuk babasıydı.

VAHAP KÜÇÜK NEDEN VEFAT ETTİ?

Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 haftadır hastaneden tedavi altında olan Vahap Küçük yaşamını yitirdi.