Uzun süredir ortalarda yoktu... Enes Batur takipçilerine öyle bir şey önerdi ki sosyal medyada linç ediliyor

Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, YouTube'dan yayınladığı son videosu ile herkesi şaşkına çevirdi. Genel olarak çocuk takipçisi olan Enes Batur, videoda alkol kullanım tavsiyesinde bulundu. Batur'un ''Öncelikle söylüyorum, alkol iyi bir şey değildir. Hele ki sürekli içiciyseniz. Ama iki haftada bir, haftada bir insanın bünyesine göre arkadaş çevresinde bir sosyal içici olabilir'' sözleri tepki topladı.

Geçtiğimiz aylarda Asmalımescit'te arkadaşları ile alkollü olarak görüntülenen ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, yayınladığı son videosu ile gündeme geldi. Enes Batur, takipçilerine "Öncelikle söylüyorum, alkol iyi bir şey değildir. Hele ki sürekli içiciyseniz. Ama iki haftada bir, haftada bir insanın bünyesine göre arkadaş çevresinde bir sosyal içici olabilir" tavsiyesinde bulundu. Batur'a tepkiler gecikmedi.

Batur, videoda "Öncelikle söylüyorum, alkol iyi bir şey değildir. Hele ki sürekli içiciyseniz. Ama iki haftada bir, haftada bir insanın bünyesine göre arkadaş çevresinde bir sosyal içici olabilir" ifadelerine yer verdi.

ENES BATUR TEPKİYLE KARŞILANDI

Ünlü fenomen Enes Batur'un alkol açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Enes Batur, eleştiri yağmuruna tutuldu.