Üzerinde çekirge yürüdüğünü fark etmedi... Zara şaşkınlık yaşadı

Önceki akşam Kosova'da sahne alan ünlü şarkıcı Zara, şarkı söylediği esnada üzerinde büyük bir çekirgenin yürüdüğünü fark etmedi. Şarkısını söylemeye devam eden Zara'nın ekibinden bir kişi eliyle çekirgeyi yere attı.

AA

Kosova'nın güneyindeki Prizren şehrinde, Esnaf Derneği organizasyonuyla Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, konser verdi. Kosovalı müzikseverler konser alanını doldurdu.

Sevilen şarkı ve türkülerini seslendiren Zara, dinleyicilere sürpriz yaparak, Prizren türküleri "Şu Prizren'ın eğri büğrü yolları" ile "Kovk Celin Hanım"ı da seslendirdi. Konserin ardından Esnaf Derneği Başkanı Varis Xhejlani tarafından Zara'ya çiçek verildi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zara ve orkestranın performansı müzikseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

Sahnede kendini kaptırarak Bülbülüm Altın Kafeste şarkısını okuyan Zara, üzerinde yürüyen büyük çekirgeyi fark edemedi. Çekirgenin şarkıcının yüzüne doğru gittiği gören gir görevli ise hızla müdahale ederek çekirgeyi yere fırlattı. Neye uğradığını şaşıran Zara ise çekirgeye aldırış etmeden şarkısını kesmeden söylemeye devam etti. Zara'nın o anları sosyal medyada kısa sürede gündem olurken "Zara iyi durmuş, ben koşarak kaçardım" yorumları yapıldı.