Şevval Şahin ve Marcus Aral barıştı, ilk paylaşım geldi

Yaptığı açıklamalar ile sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Şevval Şahin, boğazda yemek yediği Kerem Kamışlı'yı denize atan ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı sevgilisi Marcus Aral ile barıştı. İkili kahvaltıda bir araya gelirken sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Ünlü modelin takipçileri çiftin barışmasının ardından büyük şaşkınlık yaşadı.

Marcus Aral, kısa bir ayrılık yaşadığı Şevval Şahin'in Sabancıların torunu Kerem Kamışlı ile yemek yediği lüks restorana gelerek olay çıkarmıştı. Aral, Kerem Kamışlı'yı sandalye ile birlikte denize atarken Şahin, büyük tepki göstermişti.

Miss Turkey 2018 Şevval Şahin yaşananların ardından sosyal medyadan açıklamada bulunarak 'Dışarıdan çok komik görünen bu olay unutmayın ki bana yapılan büyük bir psikolojik şiddet... Lütfen bu durumda fikir yürütürken bu ilişkinin birçok bilmediğiniz faktörleri olduğunu unutmayın. Bu olaydan sonra artık güvende hissetmediğim için yasal yollara da başvurdum. Gerekenler yapılıyor' demişti.

Şevval Şahin'in şikayeti sonrası hakim karşısına çıkan Yiğit Marcus Aral hakkında Şahin'in '100 metre yakınına yaklaşmaması' kararı verilmişti.

Tüm yaşananların ardından çiftin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Marcus Aral ve Şevval Şahin ilişkilerine ikinci bir şans verme kararı aldı. Aral, sevgilisi Şahin'le yemek yediği anları paylaşarak barıştıklarını ilan etti.