Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların başarılı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Konuk oturuyor.

Sevilen dizide başrolleri Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu paylaşıyor. İlk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan dizi Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve I. Melikşah'ın hayatını ele alıyor. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm fragmanı...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı!


UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan Sabbah, yapmaya mecbur olduğu eylemler neticesinde Nizamülmülk ve Sencer’in şüphelerini üzerine çekmişti. Son olarak; başında olduğu Batıni teşkilatlanmasının birçok sırrını içinde barındıran Sırlar Kitabı’nın Selçuklu’nun eline geçmek üzere olduğunu bilen Hasan Sabbah, bizzat harekete geçmiş ve kitabı Sencer’den önce bulmayı başarmıştı. Ne var ki; kitabı kurtardığı sırada, Sencer’e yakalanmıştı.

Şelemzar madenlerini eline geçirmeyi başarmış olan Faysal, Selçuklu Devleti’nin dikkatini üzerine çekmişti. Son olarak Rüstem’in madenlerine ait altının yük taşıyan arabalardan çıkmış olması Tapar’ı kendisine karşı kışkırtmış ve Tapar tarafından cezalandırılmıştı.