Üstün Dökmen'in başörtülü psikolog olmaz sözüne Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den tokat gibi cevap

Psikolog Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan'ın YouTube'de yayınlanan programına konuk olmuş ve burada ''Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar'' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Sosyal medyada büyük tepkilerin gösterildiği sözlerle ilgili Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den de bir tepki geldi. Ünlü şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz aylarda evlenen Mehmet Dinçerler'in, Üstün Dökmen'e verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Akademisyen ve psikolog Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan'ın YouTube'de yayınlanan programına konuk olmuş ve burada "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar" gibi bir söylemde bulundu. Oldukça tepki çeken bu açıklamaya, şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün eşi iş insanı Mehmet Dinçerler'den dikkat çeken bir karşılık verdi.

HADİSE'NİN EŞİ MEHMET DİNÇERLER'DEN ÜSTÜN DÖKMEN'E TOKAT GİBİ CEVAP

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Dinçerler, "Ulan bir bitmediniz... Sizin düşünceleriniz de "insan etiğine" aykırı" yazdı. Dinçerler daha sonra ise Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözlerini paylaştı:

"Biz cahil dediğimiz zaman mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okuma bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir."