Usta oyuncular başrolde! Kayıp Kamyon'un galası gerçekleşti

Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Bülent Emin Yarar ve Engin Hepileri'nin yer aldıkları sinema filmi Kayıp Kamyon'un galası gerçekleşti.

AA

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve kadrosunda genç oyunculardan Ülkü Hilal Çiftçi'ye de yer veren "Kayıp Kamyon" filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Filmin oyuncuları; Yetkin Dikinciler, Bülent Emin Yarar, Engin Hepileri ve Ülkü Hilal Çiftçi film hakkında duygularını dile getirdiler.

"Bir kamyon duygumuz var"

Oyuncu Yetkin Dikinciler, "Kayıp Kamyon, içinden hayat geçen bir film. Biz kuşak çatışmasından bağ kurmaya, bağlanmaya, dayanışmaya, derdimize derman ararken ben ortağı olmaya niyet ettik bu filmin içinde. Umarım izleyicimizle de aynı şekilde dertleşebiliriz." diye konuştu.

Dikinciler, afişte bir kamyon olmadığını, bunun çok sorulduğunu belirterek, "'Kamyon nerede?' dediler, 'kayıp' dedik. Seyirciyi bekliyoruz, birlikte bulalım şu kamyonu. Arkasında da şu yazıyor. 'Bir kamyon duygumuz var.' Onları paylaşmak için buradayız." ifadesini kullandı.

Oyuncu Engin Hepileri, "Evet bir kayıp kamyon var. Kamyonun peşindeyiz ama başka değerlerin de peşindeyiz. Çok güzel bir aile hikayesi, çok sıcacık bir hikaye. İçinde çok güzel şarkıların, çok güzel seslerin olduğu iyi oyunculukların olduğu, çok güzel çekilmiş, güzel yazılmış, değerlerimize sahip çıkan, samimi bir film. Umarım seyircimize de aynı samimiyet geçecektir. Herkesi sinemalara bekliyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Oyuncu Bülent Emin Yarar da "Söylenecek her şey söylendi, artık seyir zamanı diyorum. Biz keyifli bir yolculuk yaptık, umarım o keyif izleyiciye de ulaşır. Herkese iyi seyirler diliyorum." dedi.

Genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ekip olarak çok güzel bir iş yaptıklarını belirterek, "Ben çok heyecanlıyım izlemek için. Eminim ki hepimiz öyleyiz. Umarım izleyenler de beğenir. Hepinize iyi seyirler dileriz." ifadesini kullandı.