Usta oyuncu İnci Taneleri kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinde Pembe rolüne hayat veren Melek Baykal, İnci Taneleri kadrosuna dahil oldu. Melek Baykal, dizide müzikal sahibi bir kadını canlandıracak. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı dizide İnci Taneleri, yeni sezonda Eylül ayında ekranda olacak.

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Ferhunde Hanımlar dizindeki Nermin karakteriyle hafızalara kazınan, Cennet Mahallesi dizisinde ise Pembe rolüyle çok sevilen oyuncu Melek Baykal, reyting rekoru kıran İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosunda yer alacak. Melek Baykal, bu kez müzikal sahibi olarak izleyici karşısına çıkacak.

MELEK BAYKAL İNCİ TANELERİ'NDE!

Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen ve reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda usta oyuncu Melek Baykal katılacak.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Cihan Kubilay gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri, başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

Melek Baykal, İnci Taneleri'nde; Bir zamanlar pavyonda çalışan, yıllar sonra da pavyon sahibi bir kadını canlandıracak.

MELEK BAYKAL KİMDİR?

Melek Baykal, 1954 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluğu bürokrat olan babasının görevi nedeniyle Ankara-İstanbul arasında geçti.

Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan 1975'te mezun oldu. Henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan Melek Baykal, ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak takdir topladı. Uzun süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Dizi filmlerde rol almasına rağmen henüz bir sinema filminde oynamadı.

Usta oyuncu Ferhunde Hanımlar dizisindeki Nermin, Hayat Bağları'ndaki Nurhayat ve Cennet Mahallesi'ndeki Pembe rolleriyle tanıyor.