Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi Berrak Tüzünataç'tan ilişki itirafı! İlk kez açıkladı

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başlamasının ardından bir anda magazin gündemine bomba gibi düşen güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, dergi çekimleri için objektif karşısına geçti. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tüzünataç, dergi için verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Yörenç ile olan ilişkisini noktalamasından kısa bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, bir derginin kapağı oldu. Birbirinden güzel pozlar veren Tüzünataç, verdiği röportajla dikkat çekti.

Uraz Kaygılaroğlu hakkında konuşan güzel oyuncu, 'Bu aralar aşk hayatım çok iyi. Çıkan haberler doğru. Bunun saklanacak bir yanı kalmadı çünkü artık. Keyfimiz yerinde' dedi.

'Hiç anne olmayı düşündünüz mü?' sorusuna yanıt veren Berrak Tüzünataç, şu ifadeleri kullandı: 'Kendi kendime oturup 'Bir çocuk yapmalıyım' gibi düşünmedim. Bende öyle bir güdü yok. Hiçbir kişinin kendiyle ilgili meselelerini halletmeden ürememesi gerektiğine inanıyorum. Bir gün kendimle ilgili öyle hissedersem, öyle bir partnerim de olursa gibi bir durum söz konusu...'

Açıklamalarına devam eden Tüzünataç, 'Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm olduğu doğru' itirafı ile gündem oldu.