Uraz Kaygılaroğlu'nu kaçıran Hülya Avşar'ı sinirlendiren soru! İki isimden tek cümlelik cevap!

Uraz Kaygılaroğlu ile geçtiğimiz gün marka işbirliği nedeniyle bir defileye katıldı. Magazincilerin sorularını cevaplayan Uraz Kaygılaroğlu'na, Hülya Avşar'ın kendisi ile ilgili açıklaması ve Kadir Doğulu ile beraber bir nişan töreninde yaşadıkları soruldu. Aynı sorular Hülya Avşar'a da soruldu. Her iki isim de kendilerine gelen sorulara karşı sinirlendiler.

Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu için, "O kim? Ben onu tanımıyorum" şeklinde bir tepki göstermişti. Hülya Avşar'ın bu tepkisi Kadir Doğulu'na soruldu. Bir nişan töreninde bir araya geldiği Kadir Doğulu'nun arkasından yaptığı mimikler ile sosyal medyada da gündem olan Uraz Kaygılaroğlu, her iki soruya da sinirlendi. Bir defileye katılan başarılı oyuncu, Kadir Doğulu sorusu için "buraya bu konuları mı konuşmaya geldik" diyerek, cevapsız bırakmayı tercih etti. Hülya Avşar sorusu için ise alanı terk etti.

URAZ KAYGILAROĞLU'NU KAÇIRAN HÜLYA AVŞAR'I SİNİRLENDİREN SORU!

Aynı konu Hülya Avşar'a da soruldu. Bunu sormayın demiyor muyum diyen Hülya Avşar, "ben Uraz'ı aradım, biz o konuyu hallettik" deyip magazincileri geçiştirdi.