Uraz Kaygılaroğlu'nu daha önce hiç böyle görmediniz! Kilolu fotoğrafları şoke etti

Başarılı oyunculuk performansı ile gönüllere taht kuran Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri dizisindeki rolü ile büyük beğeni topladı. Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun yıllar önceki halini gören hayranları şaştı kaldı.

Uraz Kaygılaroğlu, son olarak dijital bir platformda yayınlanan Cem Yılmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı, yönettiği ve başrol olduğu Erşan Kuneri dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasına adını yazdıran Uraz Kaygılaroğlu, yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

İlk olarak 2008 yılında 'Es Es' dizisiyle ekran deneyimi yaşayan Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yılında da 'Pis Yedili' kadrosunda yer aldı. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan ünlü oyuncunun yıllar önceki hali gündem oldu. Fazla kiloları olan Uraz Kaygılaroğlu, sıkı bir diyet ve sporla 140 kilodan 76 kiloya inmeyi başarmıştı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİLOLU HALİ

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, yıllar içindeki değişimi ile adından söz ettirdi. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun kilolu hali;