Uraz Kaygılaroğlu'ndan etekli poz... Herkes onu konuşuyor

Son olarak Show TV'de ekrana getirilen Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat vermiş olan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri'yle de adından söz ettirdi. Yeni sezonda dijital bir platformda Pınar Deniz ile aynı projede rol alacak olan Uraz Kaygılaroğlu, çıktığı İskoçya tatilinden kareleri yayınladı. ünlü oyuncunun İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen etekle verdiği pozlar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Pis Yedili dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Uraz Kaygılaroğlu, son olarak Üç Kuruş dizisinde rol aldı. Cem Yılmaz'ın dijital bir platform için hazırladığı Erşan Kuneri'de de yer alan Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus ile anlaştı ve "Avcı" dizisinde Pınar Deniz'le partner oldu.

Yoğun iş temposunda olan ünlü oyuncu, Bodrum tatilinin ardından soluğu İskoçya'da aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kaygılaroğlu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen etekle poz veren Kaygılaroğlu, paylaşımını "Oğlum Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. İşte o paylaşım;