Uraz Kaygılaroğlu'dan itiraf dolu açıklama! Morbid obez döneminde yaşadıklarını ilk kez anlattı!

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programının bu haftaki konuğu oyuncu Uraz Kaygılaroğlu oldu. Bir dönem morbid obezite olan Uraz Kaygılaroğlu, yaşadığı o dönemle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Sağlık açısından zor günler geçiren başarılı oyuncu, yaşadığı fiziksel dönüşümü ilk kez anlattı.

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Uraz Kaygılaroğlu morbid obezite olduğu dönemle ilgili açıklamalarda bulundu. Sağlık açısından zor günler geçiren Uraz Kaygılaroğlu, yaşadığı fiziksel dönüşümü şimdiki yaşamını şu sözlerle anlattı:

"FİZİKSEL DEĞİŞİM BENİM İÇİN DE ŞOK EDİCİ OLMUŞTU"

Kaygılaroğlu, "İstediklerimi yaptığım, istemediklerimi yapmadığım bir dönemdeyim ve bu beni çok mutlu ediyor. Bunu planlamadım ama hayal etmiştim. Hayal ettiğim şeyin peşinden Melis ile ilk başlarda ufak tefek kavgalarımız olmuştu ama şimdi hem iki arkadaş olarak hem de anne baba olarak sağlıklı ilerlemesi beni çok mutlu ediyor. Fiziksel değişim benim için de şok edici olmuştu."

"Üniversitenin son yıllarında morbid obezite noktasındaydım. Bir kırılma anı oldu ve 21 yaşında 140 kilodayken diyetisyene gitmeye karar verdim. Zayıfladıkça giydiklerimi kendime yakıştırdım. Bende bir yaşam tarzına dönüştü."