Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten ile boşanma sonrası yaşadıklarını anlattı: Ufak tefek kavgalarımız oldu ama...

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu üstlendiği programa konuk oldu. Erşan Kuneri dizisi ile büyük beğeni toplayan Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ile boşanma sürecinin ardından yaşadıklarını ilk kez anlattı. Kaygılaroğlu, ''Melis ile ilk başlarda ufak tefek kavgalarımız olmuştu ama şimdi hem iki arkadaş olarak hem de anne baba olarak sağlıklı ilerlemesi beni çok mutlu ediyor.'' dedi.

Son olarak Show TV'de ekrana getirilen Üç Kuruş dizisinde hayat verdiği Kartal karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programının bu haftaki konuğu oldu. Ceyda Düvenci, Uraz Kaygılaroğlu'na hayatının nasıl gittiğini ve kendisini nasıl hissettiğini sordu.

Kaygılaroğlu, "İstediklerimi yaptığım, istemediklerimi yapmadığım bir dönemdeyim ve bu beni çok mutlu ediyor. Bunu planlamadım ama hayal etmiştim. Hayal ettiğim şeyin peşinden gittim" yanıtını verdi.

URAZ KAYGILAROĞLU ESKİ EŞİ MELİS İŞİTEN HAKKINDA KONUŞTU

"Sana hayranlık duyuyorum. Bedensel değişimin, eski eşin Melis ile aranızdaki güçlü iletişim, babalığın ve oyunculuğun hepsi sende nasıl bir farkındalık yarattı?" sorusuna ünlü oyuncu şu yanıtı verdi:

"Melis ile ilk başlarda ufak tefek kavgalarımız olmuştu ama şimdi hem iki arkadaş olarak hem de anne baba olarak sağlıklı ilerlemesi beni çok mutlu ediyor. Fiziksel değişim benim için de şok edici olmuştu"