Uraz Kaygılaroğlu nasıl zayıfladı kaç kilo verdi eşi Melis İşiten kimdir

Baba Candır dizisi ile izleyicilerden büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Uraz Kaygılaroğlu, televizyon camiasında Pis Yedili dizisinde “Canburger” olarak adını duyurmuştu. Kısa bir ara verdikten sonra daha sonra yeniden ekranlara dönen Kaygılaroğlu’nun zayıf ve fit yeni görüntüsü izleyenleri şaşırtmıştı. Peki Uraz Kaygılaroğlu nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi? Uraz Kaygılaroğlu eski hali nasıldı? Melis İşiten kimdir? Yakışıklı oyuncu-sunucu katıldığı bir programda nasıl kilo verdiğini anlattı. İşte deyaylar…

Baba Candır Haluk kimdir? 2008 yılında Eses dizisi ile televizyon dünyasına merhaba diyen Uraz Kaygılaroğlu, daha sonra Pis Yedili dizisinde “Canburger” lakabı ile anılan bir kişiyi canlandırmıştı. Kaygılaroğlu'nun eski halini ve yeni halini görenler hayrete düşüyor. Yakışıklı oyuncu-sunucu katıldığı bir programda nasıl kilo verdiğini anlattı. Peki Uraz Kaygılaroğlu nasıl zayıfladı? Uraz Kaygılaroğlu eski hali nasıldı? Baba Candır Haluk Uraz Kaygılaroğlu kimdir, eşi kimdir, evli mi bekar mı, kaç kilo verdi? Melis İşiten kimdir? İşte tüm soruların cevabı haberimizde...

URAZ KAYGILAROĞLU KAÇ KİLO VERDİ?

Uraz Kaygılaroğlunun diyet macerası 2 sene sürmüş. 140 kilodan 76 kiloya düşen yakışıklı oyuncu toplamda 64 kilo vermiş. Annem sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var' diyerek bana inanmadı.

URAZ KAYGILAROĞLU NASIL ZAYIFLADI?

Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu, 30 Haziran 1987 doğumludur. Üniversite öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde tamamlamıştır. Uraz Kaygılaroğlu, Es Es ve Pis Yedili dizisinde rol aldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Harem adlı dizide de Feminen ağa rolüne hayat verdi. Şu anda Türkiye ve Azerbaycan’da popüler olan “Baba Candır” dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırıyor. Aynı zamanda Trt 1’de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu da yaptı. 2014 yılının haziran ayında Melis İşiten’le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016’da kızları Ada dünyaya geldi.

URAZ KAYGILAROĞLU ESKİ HALİ NASIL?

64 kilo veren yakışıklı oyuncunun zayıflamadan önceki hali ile arasında epey bir fark var.

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

Melis İşiten Kaygılaroğlu 1992 doğumlu oyuncudur. Reaksiyon, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam gibi dizilerde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Uraz Kaygılaroğlu ile de Yedi Güzel Adam dizi setinde tanışmıştır. Çift 2014 yılında evlenmiştir.

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis Kaygılaroğlu 'nun son zamanlarda gündem olma sebebi ise Ada isminde bir kız bebek bekliyor olmalarıdır. Anne Melis Kaygılaroğlu hamileliği boyunca yaptığı instagram paylaşımları ile yoğun bir ilgi görmüştür.

2016 yılının Kasım ayında Melis ve Uraz Kaygılaroğlu çiftinin bebekleri Ada dünyaya gelmiştir.