Uraz Kaygılaroğlu ile Ceren Kaçıkoç sevgili mi? Ceren Kaçıkoç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Ceren Kaçıkoç ile Uraz Kaygılaroğlu arasında aşk iddiaları gündeme geldi. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler ise Ceren Kaçıkoç kimdir, kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu ile Ceren Kaçıkoç sevgili mi? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Haberimizin içinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Ceren Kaçıkoç ile Uraz Kaygılaroğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. Kaçıkoç, Kaygılaroğlu ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Peki, Ceren Kaçıkoç kimdir, kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu ile Ceren Kaçıkoç sevgili mi? İşte merak edilenler...

CEREN KAÇIKOÇ KİMDİR?

Ceren Kaçıkoç hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Kaçıkoç'un, özel bir şirkette sosyal medya danışmanı olduğu biliniyor.

URAZ KAYGILAROĞLU İLE CEREN KAÇIKOÇ SEVGİLİ Mİ?

İkiliden Kaçıkoç, geçtiğimiz gün Instagram hesabından ünlü oyuncu ile asansörde çekilen fotoğrafını, "Şu an saç rengimiz tam tersi" notuyla yayınladı. Çift tarafından henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Detaylar gelince haberimizde yer vereceğiz.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

30 Haziran 1987 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu 34 yaşındadır. Oyunculuk karşyeri boyunca birçok projede yer alan Kaygılaroğlu 2014'te Melis İşiten ile evlendi ancak ikili, 2019'da boşanma kararı aldı. Kaygılaroğlu ve İşiten'in bu evlilikten "Ada" adında bir kız çocuğu bulunuyor.

Uraz Kaygılaroğlu; Sefirin Kızı, Baba Candır, Eltilerin Savaşı, Klavye Delikanlıları ve Pis Yedili gibi başarılı projelerde yer aldı.