Ünlülere hapis cezası!

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren gibi isimlerin bulunduğu 34 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasında 5 yıl sonra karar çıktı. Ulusoy, Eren ve Karaca’ya hapis cezası verildi.,

Hilal Yıldırım-Haber Merkezi

İstanbul Narkotik Polisinin 2013 yılında yaptığı operasyonda aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün, Ayşe Selin Boronkay, Cemal Hünal ile Cenk Eren’in de olduğu çok sayıda isim gözaltına alınmıştı. Sorgulanan Ulusoy, Karaca, Yusuf Hasan Akgün ve Ayşe Selin Boronkay serbest bırakılmıştı. Soruşturma sonunda savcı, ünlü isimlerin “Uyuşturucu temin etmek” suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istedi.

UYUŞTURUCU MADDE  TİCARETİ

Mahkeme kararında Ulusoy, Karaca, Boronkay, Akgün ve DJ Nuri Kösem’i ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 4’er yıl 2’şer ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca Cenk Eren’e “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 5 yıl hapis cezası verdi. Ele geçirilen maddenin kokain olduğunu belirten mahkeme cezada artırım uygulayarak, 7 yıl 6 aya çıkardı. Cezada “iyi hal” indirimi de uygulayan mahkeme Eren’e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.