Ünlülerden duygu yüklü notlarla 'Babalar Günü' paylaşımları!

Babalar Günü herkes gibi ünlülerin de gündeminin ilk sırasında yer aldı. Ünlüler, bu anlamlı günü babalarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını duygu yüklü notlarla birlikte paylaşarak kutladı.

ASLIHAN GÜRBÜZ 

Babam... 9 sene önce bugün ayrıldı aramızdan, ‘insanın babalar gününden bir gün sonra babası ölür mü’ demiştim... Her babalar günü bana yara olacak sanmıştım, asla bugünü acısız yaşayamayacağımı düşünmüştüm. Yanılmışım.

YASMİN ERBİL

Babam benim en özelim. Babam bana bir mesaj atmıştı içinden gelmişti ve ben o mesajı yıldızlamıştım. Mesaj şuydu: “Bu dünyadaki sahip olduğum en güzel varlıksın.” Ben ağlamıştım. Onu o kadar çok seviyorum ki. Kralın kızı olmak çok güzel.

GÜL SUNAL

Canım Ali’m öyle güzel baba oldun ki... Hem bana, hem Ezo’ya, hem de Narin’e... Kemal’e de ailemizi sarıp sarmaladığı ve sana iyi örnek olduğu için teşekkür ederim. İkinizi minnetle kucaklıyorum.

TARKAN

Şarkıcı Tarkan, Babalar Günü’nde kızı Liya Tevetoğlu’nu kucağına aldığı ilk anı paylaştı. Kızının yüzünü göstermeyen Tarkan, “Canım kızım Liya’nın doğduğu günden. Babalığın tarif edilemez güzellikteki duygularıyla tanıştığım ilk anlar” mesajını yazdı. 

SİNEM KOBAL

Anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal, babasıyla birlikte çekilmiş karesini ‘babam’ notuyla paylaştı. 

PELİN ÖZTEKİN

Kız babaları her zaman kızlarının konforu olmuştur. Her yaşta bana kucağında yer açtığın için teşekkürler babiş. Babalar Günü’n kutlu olsun.

DENİZ SEKİ

Canım babam bu gece sana içimi döktüm. Babalar Günü’n kutlu olsun babammmm. Kızın, Deniz’in seni çok seviyor.

ŞÜKRAN OVALI

Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin’in bu anlamlı gününü “Tanıdığım en eğlenceli babasın. Çok şanslıyız” notuyla kutladı. 

BENGÜ

Babalar Günün kutlu olsun canım babam, kızımın biricik dedesi. 

SILA

Canım babam ve ben. Tüm babalara, baba adaylarına, heveslilere, babacanlara... Bir de özlemini çektiklerimize. Her güne, hayata bir baş selamı, iyi pazarlar. Hayırlı güneş tutulmalar.

SÜMER EZGÜ

Anneler doğurganlık ve sevgi bağı ile evlatlarının varlığında öndedir. Ama babalar köktür. Varlıkları hiç olmadık zamanda ve ihtiyaçta kendini gösterir. Ailenin gücü, kudreti, dayanağıdır. Bugün Babalar Günü!