Ünlüler şehitlerine ağlıyor! 'Canım komutanım mekanın cennet olsun'

Sanat dünyasının ünlü isimleri, tüm Türkiye gibi Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan 11 askerimize ağlıyor. Sosyal medyadan üzüntülerini dile getiren isimler, ‘Milletimizin başı sağolsun' dedi.

Türkiye'yi yasa boğan acıya ünlü isimler de sessiz kalmadı. Sanat dünyasının yıldızları, Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 askerimizin ardından sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı. 'Yine yüreğimiz yandı' diyerek üzüntülerini dile getiren Tarkan, Türkan Şoray, Cüneyt Arkın, Demet Akbağ, Bergüzar Korel, Hadise, Kenan Doğulu, Murat Boz, Derya Uluğ, Seda Sayan, Pınar Altuğ Atacan, Çağla Şıkel, Hazal Kaya, Seda Bakan, Alişan, Muazzez Ersoy, Bengü ve Mustafa Ceceli gibi birçok ünlü isim, şehitlerimizin ailelerine ve Türkiye'ye başsağlığı dileklerinde bulundu.

ELVEDA KOMUTANIM

'Savaşçı' dizisinde rol alan Anıl Tetik, helikopter kazasında şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş ile birlikte çekilmiş karesini yayınladı. Tetik, fotoğrafın altına, "Canım komutanım Allah senin ve tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Çok üzgünüm, çok iyi bir insandın" notunu düştü.

HADİSE

TARKAN

DEMET AKBAĞ

CÜNEYT ARKIN

BENGÜ

ÇAĞATAY ULUSOY

HAZAL KAYA

MUAZZEZ ERSOY