Ünlüler aşı için kolları sıvadı! 'Pandemi aşıyla son bulacak'

Ünlü isimler, Sağlık Bakanlığı'nın aşı kampanyasına video mesajlarla destek verdi. Şener Şen, Ezgi Mola, Dr. Mehmet Öz, Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz aşılama kampanyası için kamu spotunda yer aldı.

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Şener Şen, Ezgi Mola, Dr. Mehmet Öz, Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotu hazırlandı. Dr. Öz açıklamasında, "Pandeminin sonunu getirmek ve geleceğe sağlıklı bakmak için mutlaka aşı olalım" dedi. Haluk Bilginer, bilimin gösterdiği yolun sonunun sanata çıkacağına vurgu yaparak, "Aşıyla pandemi son bulacak, perdelerimiz yeniden açılacak. Bugün alkışlar bize değil, hepimizin sağlığını koruyarak aşı olanlara" değerlendirmesini yaptı.

Cem Yılmaz "Sağlıklı günlerimize geri dönebilmek için aşılarımızı olalım" derken Şener Şen ise "Yeniden buluşmamız, normal hayatımıza geri dönmemiz için siz de mutlaka aşınızı yaptırın" ifadesini kullandı. Ezgi Mola da "Filmin sonunu değiştirmek bizim elimizde. Aşımızı olalım, hayatımıza kaldığımız yerden sağlıkla devam edelim" dedi.