Ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin yeni filmi yolda

Sherlock Holmes ve The Gentleman filmlerinin başarılı yönetmeni 52 yaşındaki Guy Ritchie'nin yeni filmi açıklandı. Hâlihazırda Five Eyes filminin çekimleri için Antalya'da bulunan Guy Ritchie, 2. Dünya Savaşı temalı “Ministry of Ungentlemanly Warfare” filmini yönetmeye hazırlanıyor.

Ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, "Ministry of Ungentlemanly Warfare" adındaki 2. Dünya Savaşı'nı anlatan bir kitap uyarlamasını yönetecek.

İngiliz yönetmen Ritchie'nin yapımı devam eden, başrolünde ünlü oyuncu Jason Statham'ın bulunduğu "Five Eyes"ın çekimleri Antalya'da devam ediyor. Bu sırada yeni bir film için daha hazırlıklara başlayan 52 yaşındaki yönetmen, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan, Damien Lewis'in kitabından uyarlanacak bir filmi yönetecek.

Filmde, Almanya'nın İngilizler üzerinde kurduğu baskı ve işlenen savaş suçları anlatılacak. Hala yapım aşamasında olan "Five Eyes" filmi için Antalya'da olan Ritchie, yönetmenliğini üstleneceği "Ministry of Ungentlemanly Warfare" yapımı için ise Paramount Pictures ile anlaştı.

Guy Ritchie'nin yöneteceği filmin konusu, 1939 yılında Almanya'nın Avrupa'daki İngilizler üzerinde baskı kurduğu dönemde geçiyor.

Winston Churchill, İngilizlerin yaşadığı bu baskı ve zorluklara karşılık verme kararı alıyor ve çareyi kurallar altında centilmence savaşmaktan vazgeçmekte buluyor.

Churchill, Almanya'nın savaş kurallarını hiçe sayan ve düşman sınırları içerisinde harekete geçmesiyle dikkat çeken gizli bir birlik kuruyor.

Film, birbirlerine sıkıca bağlı bu birliğin 2. Dünya Savaşı üzerindeki etkisi ve Nazi birliğine karşı kuralları yıkarak aldığı önemli zaferleri konu alacak.