Kylie Jenner'dan örnek hareket! 500 bin dolar bağışladı

Ünlü reality show yıldızı ve kozmetik milyarderi Kylie Jenner, örnek bir davranışta bulundu. Bir hastane için 500 bin dolar bağış yapan ünlü yıldız, bu hareketiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz günlerde araba kazası geçiren makyözü için bağış kampanyası paylaşan Jenner, bağışladığı miktar ile çok konuşulmuştu. Bağışladığı para miktarının az olması sebebiyle sosyal medyada linç edilen Jenner, "Beni tanıyanlar yaptığım şeyleri kalpten yaptığımı ve olabildiğince yardımsever olduğumu bilir." açıklamasını yapmıştı. Bir hastane için 500 bin dolarlık bağış yapan Kylie Jenner, bu örnek hareketiyle çok konuşuldu.

Nashville'deki Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi'nde kanserle savaşan çocuklar için özel alan oluşturulmasında yardım eden ve 500 bin dolar bağış yapan Jenner, daha önce lenfoma kanseri atlatmış olan yakın arkadaşı Harry Hudson ile bu projeyi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ünlü yıldız daha önce de doğum günü için kozmetik markasında satışa sunduğu özel koleksiyondan elde ettiği geliri "Teen Cancer America" yardım kuruluşuna bağışlamıştı.

ONA MİNNETTARIM

Arkadaşı Harry Hudson ile bir video yayınlayan Jenner yaptığı açıklamada, "Bunun hayata geçtiğini görmek inanılmaz bir süreç oldu. Tüm hastalara ve ailelerine iyi dileklerimi gönderiyorum." açıklamasında bulundu. Hudson, Kylie Jenner'ın her zaman yanında olduğunu ve arkadaşlığı için ona minnettar olduğunu açıkladı.