Ünlü şarkıcı Loreena McKennitt 'eski dost'u görmeye geliyor!

İzmir, Ankara ve İstanbul'da konser vermeye hazırlanan ünlü şarkıcı Loreena McKennitt, “Türkiye eski dostlarımı görmeye geldiğim bir yer gibi. Doğası ve özellikle kültürel mirası çok ilgimi çekiyor'' dedi.

ALİ DEMİRTAŞ

Dünyaca ünlü sanatçı Loreena McKennitt, 'The Mask and Mirror 30. Yıl Turnesi' kapsamında Türkiye'ye geliyor. Sanatçı, 30 Haziran'da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda, 1 Temmuz'da Ankara Atılım Üniversitesi Atılım Sahne ve 2 Temmuz'da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicileriyle buluşacak. Daha önce Türkiye'nin birçok yerinde konserler veren McKennitt, AKŞAM Cumartesi ekine röportaj verdi.

Uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye'ye gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden sanatçı Loreena McKennitt,"Türkiye eski dostlarımı görmeye geldiğim bir yer gibi. Doğası ve özellikle kültürel mirası çok ilgimi çekiyor. Türkiye'de daha gezmek istediğim çok şehir var" dedi. Şarkıcı, "Şu an tüm dünya insanlarının erişebileceği bir mesaj gönderecek olsaydınız ne söylemek isterdiniz?'' sorusuna "Doğayla iç içe olsunlar ve her zaman iç seslerine kulak versinler. Çünkü ben gerçek ilhamımı oradan alıyorum'' yanıtını verdi.