Ünlü şarkıcı Lara saçlarını 500 bin TL'ye sigortalatıyor

Ünlü popçu Lara saçlarını 500 bin TL'ye sigortalatmak için harekete geçti. Saçlarının bakımına çok özen gösteren ve herhangi bir ekleme olmadığını dile getiren ünlü şarkıcı, ''Artık bir firmanın ilgisini çekeriz'' sözleriyle şampuan reklamlarından teklif beklediğini dile getirdi.

Şarkıcı Lara'dan yeni haberler var. Son dönemde geçirdiği değişim ile adından söz ettiren ünlü isim şimdi de saçları ile ilgili yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde konuşuluyor.

Saçlarını sigortalatmak için harekete geçtiğini ve bugüne kadar doğal bakım kürleri ve sabunla saçını yıkadığını söyleyen Lara, saçlarını 500 bin TL'ye sigortalatmak için gerekli yerlerle görüşmeye başladığını ve mart ayında da işlemlerin start alacağını açıkladı.

Saçlarının tamamen doğal olduğu söyleyen Lara, sigortalatma işlemi için 500 bin TL'yi gözden çıkardı. Saçının orijinal olduğunu ve herhangi bir ekleme olmadığını belirten şarkıcı, bu durumdan mutluluk duyduğunu açıkladı.

500 BİN TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

500 bin TL'ye saçlarını sigortalamak için gerekli kurumlarla görüşme yapan Lara, mart ayında kararını verecek. Şampuan reklamlarından teklif almamasına üzülen şarkıcı, "Artık bir firmanın ilgisini çekeriz" dedi.

DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTMIŞTI

2000'lere damga vuran ünlü şarkıcı, yıllar içerisinde birçok estetik operasyon geçirmişti. Bir hayli zayıflayan ve göğüslerine silikon taktıran Lara'nın göz rengi bile değişmiş, hayranları kendisini tanımakta zorlanmıştı.

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Burcu Esmersoy'un ekmek açıklamasına eğlenceli gönderme!

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir güzelliğini konuşturdu! Galata Kulesi pozuna beğeni yağdı

Tuba Büyüküstün'den Seferin Kızı hayranlarını mest eden Engin Akyürek'li yeni kare

Alişan'ın Eşi Buse Varol gençlik fotoğraflarını paylaştı! Çocukluk pozu çok beğenildi