Ünlü rapçi, Kim Kardashian'ın peşinde!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian ve eşi Kanye West geçtiğimiz aylarda boşanacaklarını açıklayarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Boşanma davaları devam eden Kardashian ve West birbirleriyle sadece özel asistanları aracılığıyla iletişim kuruyorlar. Bu süreçte ünlü rapçi Drake'in ise Kardashian'a mesaj attığı ve 40 yaşındaki ünlü yıldızdan hoşlandığı iddia edildi.

Bir süredir evliliklerinde sorunlar yaşayan ve boşanma kararı alan Kim Kardashian ve Kanye West'in davaları hala sürüyor. Bu süreçte ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian'a mesajlar atan ve Kardashian'a romantik duygular beslediği iddia edilen 34 yaşındaki rapçi Drake ise gündeme bomba gibi düştü.

Kim Kardashian ile yakınlaşmak için fırsat kollayan ünlü rapçi Drake'in Kardashiana sürekli mesajlar gönderdiği ve yakın çevresine "Kim'in Kanye'de ne bulduğunu hiçbir zaman anlayamadığını, West'in doğru kişi olmadığını" söylediği iddia edildi.

Drake'e yakın bir kaynağın aktardığı bilgiye göre, ünlü rapçi Kardashian'ın boşanması kesinleştikten sonra vakit kaybetmeden ünlü yıldızla yakınlaşmak istiyor.

Yine aynı kaynak, "Drake, Kardashian'ın cevap vermesi halinde, Kim ile görüşmeye hazır ve bunun kısa zamanda gerçekleşeceği konusunda kendisine güveniyor." açıklamasında bulundu.

YENİ BİR İLİŞKİYE HAZIR DEĞİL

Şu sıralar giyim, kozmetik markası ve çocukları ile meşgul olan Kim Kardashian'a yakın kaynaklar ise ünlü reality show yıldızının henüz kendisini romantik bir ilişkiye hazır hissetmediğini aktardı. Kaynak, "Kim, boşanma süreci bitmeden yeni bir ilişkiye başlama konusunda ihtiyatlı." açıklamasını yaptı.

Ünlü rapçi Kanye West ve Drake'in arasındaki gerginlik yıllar öncesine dayanıyor. 2018 yılında çıkardığı şarkısı 'In My Feelings'de "Kiki do you love me?" (Kiki beni seviyor musun?) sözlerine yer veren rapçi Drake'in bu sözleri Kim Kardashian için yazdığı konuşulmuştu. Kanye West ve Drake bu olaydan sosyal medya dan küçük çaplı bir gerilim yaşamış ve arkadaşlıklarını bitirmişlerdi.

WEST SERVETİNE SERVET KATIYOR

Kim Kardashian ile boşanma davaları devam eden rapçi Kanye West yaşanan bu zor dönemde servetini büyüttü. Müzik kariyerinin dışında giyim markası bulunan rapçinin servetini 6,6 milyar dolara çıkardığı açıklandı. Grammy ödüllü ünlü rapçi ünlü bir marka ile 10 yıllık anlaşma imzaladı, söylenenlere göre markanın değeri 970 milyon dolar değerine çıkabilir.

Kanye West, kendi giyim markasından elde ettiği gelirin dışında 122 milyon dolarlık bir nakit ve hisse senedi kazandı.