Ünlü oyuncuya kısa mesafe dayağı! Hakan Yufkacıgil yediği dayakla neye uğradığını şaşırdı

Hakan Yufkacıgil Beşiktaş'ta bindiği bir taksinin şoförüyle arbede yaşadı. Kısa mesafe tercih ettiği için taksi şoförüyle tartıştığı iddia edilen Hakan Yufkacıgil, kavga ettiği şoförden şikayetçi oldu.

Oyuncu Hakan Yufkacıgil'in Beşiktaş'ta bindiği bir taksinin şoförüyle kavga ettiği iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Hakan Yufkacıgil geçtiğimiz ocak ayında gece 3 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde bir taksiye binmek istedi ve Akatlar durağına gitmek istedi. İddiaya göre şoför ile oyuncu arasında kısa mesafe tartışması yaşandı. Yufkacıgil, "Araçtan inerim ancak seni polise şikayet edeceğim" deyip tepki gösterdi ve taksinin plakasını fotoğrafını çekmek istedi.

Taksiden inen şoför ile Yufkacıgil arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Aldığı darbeler yüzünden burnu kırıldı, el bileği ve parmaklarında çatlaklar oluştu. Ünlü oyuncu soluğu hastanede aldı.

Yufkacıgil'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

ŞOFÖR DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şoför Burak D. ifadesinde şunlara yer verdi: "Aracın ön kaputuna kendini attı ve video çekmeye başladı. Aşırı alkollü olduğu için tutup aracın önünden çekilmesini söyledim. Bana sinkaflı küfürler etti. Diğer araç sürücülerine de küfür etmeye başladı. Bu sırada bana saldırdı. Aldığım darbe nedeniyle kafamdan yaralandım. Aracıma vurduğu için maddi zarara uğradım. Şahsı kimin dövdüğünü bilmiyorum, ben oradan ayrılmıştım."