Ünlü oyuncudan Masumlar Apartmanı itirafı! Meğer...

Masumlar Apartmanı dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ezgi Mola, son dönemin en çok izlenen oyuncuları arasında yer alıyor. Alice Müzikali, Erşan Kuneri dizisinde Alev karakteri kariyerindeki başarılı işlerden yalnıza birkaçı. Şu sıralar tatilde olan güzel oyuncu ayrıca kısa saçlarının da keyfini sürüyor. Daha çok komedi rolleriyle ön plana çıkan fakat Masumlar Apartmanı ile dram rolünü izleyiciye iyice işleyen Ezgi Mola, dizi hakkında itirafta bulundu.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Yoğun iki sezonunun stresini atmaya çalışan ve bu sebeple tatile çıkan güzel oyuncu şu sıralar karavanla seyahat halinde! Hem Alice Müzikali hem de Masumlar Apartmanı dizisinde beraber rol aldığı Merve Dizdar ile beraber de tatil yapan oyuncu belirli plan ve rotalarının olmadığını canları nereye isterse oraya gittiklerini ifade etti.

Masumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncusu dizi hakkında çok güzel itiraflarda bulundu. Oyuncu, "Seyircilerimize çok teşekkür ederim. Bizi 1 hafta yalnız bırakmadılar. Mükemmel de bir iş yaptık. Oyunculuğumda da bir dönüm noktası gibi tanımlayabileceğim bir karakter oynadım" dedi.

Dizide Safiye karakteri ile milyonlarca izleyicinin gönlünde taht kuran oyuncu kısa saçlarıyla da imaj tazeledi.

Güzel oyuncu Birazcık bıraktım, uzasın bakalım aralarda nasıl görünecek diyorum. Ama çok memnunum, acayip mutluyum yani" şeklinde konuştu.