Ünlü model fikrini değiştirdi! Kendall Jenner anne olmak istediğini açıkladı…

Dünyaca ünlü 25 yaşındaki model Kendall Jenner, Keeping Up with the Kardashians'ın son sezonunda samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerine odaklanan ünlü model, uzun zamandır anne olmak istemediğini her fırsatta dile getiriyordu. Tüm dünyanın yakından takip ettiği programın, yayınlanan son fragmanında Kendall Jenner, yakın zamanda anne olmak istediğini açıkladı ve herkesi şaşırttı.

18 sezondur devam eden reality şov Keeping Up with the Kardashians, 18 Mart'ta yayınlanacak olan son sezonu ile ekranlara veda edecek. Dün yayınlanan yeni fragmanda 'anne olmak' istediğini açıklayan ünlü model Kendall Jenner, hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü model, kız kardeşlerinin aksine bir çocuk sahibi değildi. Böyle bir planı da olmadığı söyleyen Jenner, yeni açıklaması ile magazin gündemine oturdu.

Uzun zamandır 24 yaşındaki basketbol oyuncusu Devin Booker ile mutlu bir birlikteliği olan Jenner, yakın zamanda çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı. Kardeşleri Kim Kardashian'ın 4, Kourtney Kardashian'ın 3, Khloe Kardashian ve Kylie Jenner'ın 1 çocuk sahibi olduğu ailede, ünlü modelde artık aile kurmak istediğini açıkladı.