Ünlü isimlerin karne sevinci... Çocukları ile objektif karşısına geçti

Cuma günü okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar karnelerini aldı. Ünlü isimler sosyal medya hesabından karne sevinçlerini yayınladı. Çocukları ile objektif karşısına geçen ünlü isimler, heyecanlarını takipçileri ile paylaştı.

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile çocuklarının karne heyecanını paylaştı.

DOĞA RUTKAY KAMAL

"Yahu bu günleri de mi görecektik dostlar... Evlatlar gösteri yaptı, kaptı karneyi. İki yıl süren anaokulu maceramız gözlerimizden akan yaşlarla sona erdi... Evlatlarımıza aşıladıkları okul, oyun ve hayat sevgisine sonsuz teşekkür ederiz. Evlatlarımız için hep 'İyi insanlarla karşılaşsın' diye dua ederiz ya... İşte buna vesile olan tüm okul arkadaşlarına ve ebeveynlerine sarılıyorum! İyi ki yolumuz sizlerle kesişti. Çok ağladım, çok... Bir tuhaf duyguymuş bu... Tecrübeli analar halimi anlar... Evlatlarımızın yaşayacağı mutlu, özgür, neşeli, barış dolu bir dünyanın umuduyla... Tüm evlatlarınızı öperim... Dualarımızdasınız..."

ALİŞAN

"Benim aşkımın bugün okulun son haftası sunumu vardı ve hepimizi çok gururlandırdı... O kadar güzel sunum yaptı ki... Hep böyle gururlandıracak bizi inşallah Ceylan'ım... Amcasının her şeyi, seni çok seviyorum."

ESRA EROL

"6. sınıf bitti..."