Ünlü isimler yangında hayatını kaybedenler için paylaşımda bulundu

Beşiktaş'ta, 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan eğlence merkezinde çıkan yangın sonucunda 29 kişi hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yangında hayatını kaybeden isimler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokağı'nda bulunan binanın eksi 1 ve eksi 2. katlarında faaliyet gösteren eğlence merkezindeki yangına ilişkin soruşturma kapsamında polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Beşiktaş'ta, 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

HÜLYA KOÇYİĞİT

"İstanbul Gayrettepe'de çıkan yangın faciasında hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Çok üzgünüm."

MUAZZEZ ERSOY

"Gayrettepe'deki yangın faciasında yaşamlarını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Çok üzgünüz."

MURAT DALKILIÇ

"Gayrettepe'de çıkan yangında hayatını kaybedenler için çok üzgünüm çok... Sabırlar diliyorum."

HADİSE

"İstanbul'da çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum."

DERYA ULUĞ

"Gayrettepe'de çıkan yangında can kaybı 29'a yükselmiş. O kadar üzüldüm ki emekçi insanların hayatlarını kaybetmesine... Allah ailelerine sabır versin mekânları cennet olsun."