Ünlü isimler oradaydı... Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını! ''Bizi onlar ihbar etti''

Aralarında birçok ünlü ismin yer aldığı Yeniköy'deki partiye polis baskını düzenlendi. Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisi kapsamında Bebeköy'de bir mekanda toplanan ünlüler polis baskınına yakalanandı. Partide; Burak Yamantürk, Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ, Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler yer aldı.

İstanbul Yeniköy'de aralarında birçok ünlünün de bulunduğu doğum günü partisine polis baskını düzenlendi. Oyuncu Özge Özpirinçci'ni 35 yaş doğum günü kapsamında Bebeköy'de bir mekanda toplanan birçok ünlü isim daha sonra Yeniköy'deki üç katlı villaya geçti. Oyuncunun doğum günü partisine; sevgilisi Burak Yamantürk, Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ, Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler katıldı.

Oyuncular, lüks villanın bahçesinde müzik çalarak, eğlenip sohbet etti. Komşuların rahatsız olup polisi araması sonrası olay yerine gelen ekipler ünlü isimlerin tepkisiyle karşılaştı.

Mekan çıkışı, Pirinçci'nin avukatının evinde kutlamaya devam eden grup ,polis baskınıyla neye uğradığını şaşırdı.. Burak Yamantürk, olayı çeken gazetecilere tepki gösterirken; Murat Dalkılıç "Polis baskınını görmedim, siz çağırdınız galiba" dedi. Evden en son ayrılan Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu çiftinden Tüzünataç ise; gazetecilere "Sayenizde" diyerek tepki gösterdi.

Basın mensuplarının görüntü alması karşısında anlamsız bir tepki gösteren Burak Yamantürk, "Evin içerisini de çek a..." diyerek, bağırıp küfretti.

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisini sakinleştirmeye çabalasa da Tüzünataç "Hep negatif bir şey aranıyor" diyerek tepki verdi. Muhabirler ise bu duruma "Partiyi yapan sizsiniz" deyince Uraz Kaygılaroğlu "Parti yok canım kardeşim parti yok. Evde müzik dinledik bu da mı yasak" dedi.

Polis ekiplerinden bir görevli daha sonra eve girdi. Asayiş ekiplerinin incelemesi sonucu Covid-19 salgınına karşı sosyal mesafe kuralına uyulduğu görüldü. Polisler oyuncunun evinden ceza kesmeden ayrıldı.

Uraz Kaygılaroğlu, doğum günü partisinden, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç'la birlikte ayrıldı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın, kutlama sonrası muhabirlerin eski sevgilisi Hande Erçel ile arkadaşı Murat Akdoğan'ın aşk yaşadığı iddiaları ile ilgili soruları karşısında moralinin bozulduğu görüldü.