Ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay dolandırıldı!

Kuruluş Osman'ın oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy ile eşi Bir Küçük Gün Işığı'nın oyuncusu Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nda bungalov evde kalmak istediler. Ancak ünlü çift dolandırıldı. Yıldız Çağrı Atiksoy, eşi Berk Oktay ile başlarına gelen olayı sosyal medya hesabından paylaşıp herkesi uyardı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'da bulunan bungalov evlerde geçirmek istediler. Ancak ünlü çift dolandırıcı şoku yaşadılar. Yıldız Çağrı Atiksoy ile eşi Berk Oktay, sahte bungalov işletmesi tarafından dolandırıldılar.

Ünlü çift, Instagram'da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyonlarını yaptırdılar. Dolandırıldıklarını ise, Sapanca'ya gittiklerinde anladılar.

"BİZİ DOLANDIRMANIN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldız Çağrı Atiksoy, şu ifadeleri kullandı:

"Bunlar dolandırıcı çeteymiş. Bayram günü kalktık gittik ama böyle bir yer yok. O paranın kat kat fazlası çıkacak sizden, rezil pislikler. Bizi dolandırmanın bedelini ödeyeceksiniz. Asla peşinizi bırakmayacağız. Telefon ettik, 'Yanlış numara' diye açtı yüzsüzler. Berk'i de beni de sosyal medyadan engellediler. İlk işimiz dava açmak olacak."